Postime Etiketuar sis ‘oltimus’

Pse desha te hapja nje blog te ri?

Sa per prezantim, e kam nje te shkuar ne boten virtuale. Jam nje nder nismetaret e www.albstudent.eu qe mban projektin GLOCAL ne versionin shqip dhe italisht, forum e gjithcka tjeter qe mundet.

Shume afer kam hapur dhe nje faqe te re, www.shqip.it , qe shpresojme te behet nje pike referimi per propozim artikujsh ne gjuhen shqipe me mundesine e votes etj.

Shoket me therrasin oLTiMUs, e ky do jete dhe pseudonimi im ne kete blog e ne komentet qe mund te gjeni ne blogjet tuaja.

Jetoj ne Itali e punoj per nje firme informatike si programator. Ne keto faqe deshiroj t’i jap hov pasionit tim mbi teknologjine duke shpresuar qe te jete teme interesante.

Reklama